Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Στελέχη Της HTC Κατηγορούνται Για Διαρροές

Ο Thomas Chien

Ο Thomas Chien, ο επικεφαλής σχεδιαστής της εταιρείας

Πάνω από πέντε άτομα συνδεδεμένα με την HTC κατηγορούνται για διακίνηση εμπιστευτικών πληροφοριών και διαρροή πληροφοριών σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της. Συγκεκριμένα είναι πέντε άτομα που εργάζονταν στην εταιρία, τρία άτομα που δουλεύουν σε εταιρίες που προμήθευαν την HTC και είναι επιπλέον ο Thomas Chien, ο επικεφαλής σχεδιαστής της εταιρείας.

Ο Thomas Chien έκανε την μεγαλύτερη δουλειά. Συνολικά είχε λάβει 1,12 εκατομμύρια δολάρια μέσω παραποίησης εξόδων αλλά και μέσω προμηθειών από τρίτες εταιρείες και μάλιστα έχει διαρρεύσει σε άλλους το νέο γραφικό περιβάλλον που ετοιμάζει η HTC, πιθανόν το Sense 6.0. Με αυτά τα λεφτά θα ξεκίναγε την δική του κατασκευάστρια εταιρία smartphones στη Κίνα.

Τώρα τα σχέδια του Chien και των υπολοίπων μπορεί να αναβληθούν για μέχρι και 10 χρόνια αφού μπορεί να τα περάσουν στην φυλακή και όχι δημιουργώντας την εταιρία τους. Βεβαίως τώρα η εταιρία θα τους απολύσει όλους.

Πηγή | Πηγή Εικόνας

Μοιράσου το με τους φίλους σου: