Η HTC Παρουσιάζει Τις Δυνατότητες Του Eye Experience

Η HTC Παρουσιάζει Τις Δυνατότητες Του Eye Experience

HTC Eye Experience Split View

Η HTC κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «Double Exposure» ανακοίνωσε τη σουίτα Eye Experience για να βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητες της κάμερας. Τώρα δημοσίευσε στο YouTube μερικά βίντεο που παρουσιάζουν αναλυτικά τα νέα χαρακτηριστικά που ανέπτυξε για τις συσκευές της.

Το Eye Experience περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το Crop Me in που φωτογραφίζει τον χρήστη και βάζει το πρόσωπό του στο τοπίο μπροστά του, το Face Fusion που επιτρέπει στον χρήστη να ενώσει τα πρόσωπα από δύο φωτογραφίες, το Live Makeup για να βελτιώνει το πρόσωπο (για τις selfies), το Photo Booth για διάφορα εφέ και το Split View για να φωτογραφίζει τον χρήστη και το τοπίο ταυτόχρονα. Επίσης, κατά τη διάρκεια των βίντεο-κλήσεων μπορεί να αναγνωρίσει μέχρι τέσσερα πρόσωπα και να τα τοποθετήσει στο δικό τους ‘παράθυρο’, και έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό που εμφανίζει στον συνομιλητή την οθόνη του κινητού για να του δείξει οδηγίες.

Με το Eye Experience προ-εγκατεστημένο έρχεται το HTC One (M8) EYE, το καλύτερο selfie κινητό, και σύντομα θα αναβαθμιστούν τα HTC One M8, HTC One M7, HTC One E8, HTC One Mini 2, HTC One Max, HTC Desire 816, HTC Desire 82 και HTC Butterfly 2 για να αποκτήσουν αυτό το λογισμικό και την τελευταία έκδοση του Android (4.4.4 KitKat).

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.