Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC H7: Διέρρευσε Με 7-Ιντσών Οθόνη Και Υποδοχή Δύο SIM

HTC Nexus 9

Η HTC ετοιμάζει ένα νέο tablet, το οικονομικό HTC H7, και τώρα διέρρευσαν τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το tablet αποκαλύφθηκε στη βάση δεδομένων της εταιρίας μεταφορών Zauba της Ινδίας. Φαίνεται ότι η HTC έστειλε μέσω αυτής της εταιρίας 7 μοντέλα στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης για έλεγχο της συσκευής.

Όπως αποκαλύφθηκε, το HTC H7 διαθέτει μια 7-ιντσών οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz, 1GB μνήμη RAM, 16GB χωρητικότητα και υποδοχή για δύο κάρτες SIM. Το @upleaks αναφέρει επίσης πως το chipset είναι πιθανότατα της εταιρίας Spreadtrum και χρησιμοποιεί Android 5.0 με Sense 7.0 for Tablet (δεν είναι επιβεβαιωμένο).

Στην Ελλάδα τα tablets με SIM δεν είναι αρκετά διαδεδομένα, ειδικά αυτά με δύο υποδοχές, ωστόσο στην Ινδία οι καταναλωτές τα προτιμούν και γενικά υπάρχουν πολλά Dual SIM κινητά.

Η εταιρία μεταφορών αναφέρει ότι το κόστος της συσκευής ανέρχεται στα INR 9,565, δηλαδή περίπου $150/€135, και αυτό σημαίνει πως στην αγορά θα λανσαριστεί με τιμή γύρω στα $200. Το @upleaks διαρρέει ότι θα κυκλοφορήσει στην Ασία σε Modern Black, Delicate Rose και Airy Blue με WiFi-μόνο ή με υποδοχή για δύο SΙΜ και υποστήριξη 3G. Δεν υπάρχουν σχέδια για κυκλοφορία σε Ευρώπη ή ΗΠΑ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: