Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Του HTC Harmony Με Windows Phone

HTC 8S

Το HTC Harmony φημολογείται πως είναι το HTC One με Windows Phone. Αυτό σημαίνει κορυφαία χαρακτηριστικά και αλουμινένιο σώμα. Τώρα μαθαίνουμε τα χαρακτηριστικά του.

Το HTC Harmony διαθέτει full HD Super LCD 3 οθόνη 4,7-ιντσών οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080 pixels, άγνωστος επεξεργαστής (λογικά κάποιος τετραπύρηνος) με 2GB μνήμη RAM και 32GB χωρητικότητα. Όπως αναφέραμε και στην αρχή, θα μοιάζει με το HTC One και για αυτό ίσως να έχει 2 μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία για το BoomSound και πίσω κάμερα UltraPixel. Πληροφορίες για αυτά δεν έχουμε όμως. Θα κυκλοφορήσει με το Windows Phone 8 στην έκδοση GDR3 ώστε να υποστηρίζει τα κορυφαία χαρακτηριστικά του.

Μόλις έχουμε περισσότερες διαρροές ή φήμες για το HTC Harmony θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: