Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HTC Ετοιμάζει… Ιατρικές Συσκευές

HTC tricorder breath sense device

Η αναφορά της περασμένης εβδομάδας ότι η HTC ετοιμάζει μια ανθεκτική κάμερα τύπου GoPro μας έκανε μεγάλη εντύπωση, αλλά ακόμα μεγαλύτερη μας κάνουν οι εικόνες από τις πρώτες ιατρικές συσκευές της. Η διαρροή έγινε από τον @upleaks ο οποίος διέρρευσε επίσης τα βασικά χαρακτηριστικά του selfie phone HTC Eye.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τέσσερις νέες συσκευές της HTC: σύστημα για το αίμα, για τα ούρα, για την αναπνοή, και μία συσκευή με κάμερα που περιγράφεται ως «tricorder scope system». Οι προδιαγραφές ή περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αλλά σε μία εικόνα φαίνεται σε λειτουργία η συσκευή με τη κάμερα και είναι ξεκάθαρο ότι δείχνει τα αποτελέσματα της ανάλυσης σε ένα HTC One ασύρματα.

Ιατρικές συσκευές που συνδέονται με τα smartphones δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε. Η Cellscope έχει το δικό της αξεσουάρ για το iPhone, όμως η HTC είναι η πρώτη μεγάλη κατασκευάστρια εταιρία η οποία θα ασχοληθεί με αυτή την αγορά. Η HTC θέλει να έχει ξανά κέρδος και ψάχνει νέες πηγές εσόδων. Σύντομα λέγεται ότι θα παρουσιάσει τη πρώτη της κάμερα και ένα selfie phone, ενώ αργότερα θα βγάλει στην αγορά το πρώτο της smartwatch (με Android Wear), ένα phablet με Windows Phone και ένα HTC One M8 με καλύτερες κάμερες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν όντως θα τα ανακοινώσει, πως θα τα πλασάρει και αν θα την βοηθήσουν να ανακάμψει οικονομικά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: