Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Νέο HTC J Butterfly Έχει Ό,τι Λείπει Στο HTC One

HTC J Butterfly

Οι Ιάπωνες έχουν πλέον άλλη μια πρόταση από την HTC για αγορά, το HTC J Butterfly που ναι μεν είναι πλαστικό, αλλά διαθέτει ό,τι λείπει στο μεταλλικό HTC One. Δηλαδή έχει γίνει αδιάβροχο και κουβαλάει μια κάμερα με περίπου 10 megapixel παραπάνω. Επιπρόσθετα, ο πάροχος KDDI που το πουλάει έχει ενσωματώσει κάποιες εφαρμογές του.

Το HTC J Butterfly κουβαλάει μια 5 ιντσών full HD οθόνη σαν το One M8, 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα, χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 με 2GB μνήμη RAM, υποστηρίζει 802.11ac WiFi, LTE-Advanced, 150Mbps 4G και τη θήκη Dot View, και τρέχει το Android 4.4 KitKat με το HTC Sense 6 UI. Η Duo «Ultrapixel» κάμερα του M8 αντικαταστήθηκε από τη Duo Effect με δεύτερο φακό για βάθος πεδίου άλλα χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά ακούγονται ωραία αλλά η HTC παραδοσιακά δεν κυκλοφορεί τα μοντέλα της σειράς Butterfly στην Ευρώπη, οπότε μην το περιμένετε στη χώρα μας.

Πηγή: KDDI

Μοιράσου το με τους φίλους σου: