[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Διέρρευσε Το HTC M8 Ace Ενώ Η HTC Δημοσιεύει Teaser

[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Διέρρευσε Το HTC M8 Ace Ενώ Η HTC Δημοσιεύει Teaser

«Πιο όμορφες καμπύλες έρχονται σύντομα» αποκάλυψε η HTC, και αφού διέρρευσε το HTC M8 Ace, καταλαβαίνουμε τι εννοεί.

Το HTC M8 Ace το είχαμε δει πριν λίγο καιρό σε θολή φωτογραφία και έρχεται για να χτυπήσει το Galaxy S5 με παρόμοια χαρακτηριστικά, πλαστικό σώμα και χαμηλότερη τιμή. Η νέα φωτογραφία που έρχεται από το κινέζικο ifanr παρουσιάζει ένα κινητό σε κόκκινο χρώμα και καμπυλωτό σώμα κατασκευασμένο από πολυανθρακικό. Η διπλή κάμερα (Duo Camera) φαίνεται πως μένει αποκλειστικό χαρακτηριστικό του HTC One (M8) αφού ούτε το One Mini 2 ούτε και το M8 Ace τη διαθέτει. Έτσι αναμένουμε η εταιρία να τοποθετήσει μια απλή 8 ή 13 megapixel κάμερα.

Το teaser tweet παραθέτει ένα απόσπασμα από τον Άγγλο μυθιστοριογράφο Edward Bulwer-Lytton, λέγοντας ουσιαστικά πως το επόμενο κινητό τους θα έχει καμπύλες – αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία.

Νέες πληροφορίες για το HTC (M8) Ace δεν διέρρευσαν, όμως οι προηγούμενες μιλάνε για 5″ 1080p οθόνη και Qualcomm Snapdragon 801 SoC με 2.5GHz τετραπύρηνη CPU. Το κυριότερο είναι πως το κινητό θα κοστολογηθεί στα CN¥3,000 (γύρω στα $480). Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιο φθηνό από το Galaxy S5.

Ενημέρωση: Προστέθηκαν περισσότερες εικόνες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.