Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το HTC M8 Eye Έρχεται Σύντομα Με 13MP Κάμερα

HTC One M8 for Windows Camera

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το κινητό με τη κωδική ονομασία HTC M8 Eye θα λανσαριστεί μέσα στον Οκτώβριο. Η ανακοίνωση της συσκευής πιθανότατα θα γίνει στις 8 του μηνός μαζί με τη κάμερα δράσης RECamera. Την ίδια μέρα η GoPro θα ανακοινώσει και την GoPro Hero 4 η οποία διέρρευσε.

Το HTC M8 Eye στην ουσία είναι ένα One (M8) με 13 MP Duo Camera. Το ‘αρχικό’ M8 που κυκλοφόρησε πριν το καλοκαίρι διαθέτει 4 MP κάμερα, την οποία η HTC ονομάζει UltraPixel, και πάνω από το φακό της κάμερας υπάρχει ένας δεύτερος φακός ο οποίος είναι για το βάθος. Ο δεύτερος φακός λέγεται ότι δεν θα φύγει στο Eye και για αυτό ο χρήστης θα μπορεί να εστιάσει σε ένα μέρος της φωτογραφίας μετά τη λήψη.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Οκτωβρίου -πιθανόν αρχικά στις ΗΠΑ όπως το One for Windows– με το Android 4.4.4 KitKat και το γραφικό περιβάλλον HTC Sense 6. Προηγούμενες φήμες ισχυρίζοντας πως θα διαθέτει 5,2-ιντσών full HD οθόνη, λίγο μεγαλύτερη από την 5-άρα του M8, αλλά αυτό δεν έχει επαληθευτεί ακόμα.

Πηγή: LlabTooFeR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: