Το HTC M8 Eye Έρχεται Σύντομα Με 13MP Κάμερα

HTC One for Windows: Επίσημα Το Απόλυτο Windows Phone Που Δεν Μπορείς Να Έχεις

HTC One M8 for Windows Camera

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το κινητό με τη κωδική ονομασία HTC M8 Eye θα λανσαριστεί μέσα στον Οκτώβριο. Η ανακοίνωση της συσκευής πιθανότατα θα γίνει στις 8 του μηνός μαζί με τη κάμερα δράσης RECamera. Την ίδια μέρα η GoPro θα ανακοινώσει και την GoPro Hero 4 η οποία διέρρευσε.

Το HTC M8 Eye στην ουσία είναι ένα One (M8) με 13 MP Duo Camera. Το ‘αρχικό’ M8 που κυκλοφόρησε πριν το καλοκαίρι διαθέτει 4 MP κάμερα, την οποία η HTC ονομάζει UltraPixel, και πάνω από το φακό της κάμερας υπάρχει ένας δεύτερος φακός ο οποίος είναι για το βάθος. Ο δεύτερος φακός λέγεται ότι δεν θα φύγει στο Eye και για αυτό ο χρήστης θα μπορεί να εστιάσει σε ένα μέρος της φωτογραφίας μετά τη λήψη.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Οκτωβρίου -πιθανόν αρχικά στις ΗΠΑ όπως το One for Windows– με το Android 4.4.4 KitKat και το γραφικό περιβάλλον HTC Sense 6. Προηγούμενες φήμες ισχυρίζοντας πως θα διαθέτει 5,2-ιντσών full HD οθόνη, λίγο μεγαλύτερη από την 5-άρα του M8, αλλά αυτό δεν έχει επαληθευτεί ακόμα.

Πηγή: LlabTooFeR

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.