Διέρρευσε Το HTC M8 Και Επαληθεύτηκε Το Tech Community;

[ΦΗΜΗ] Το HTC One Max Έρχεται Τον Σεπτέμβριο

HTC One/HTC M8 hands-on

Θυμάστε τότε που το Tech Community είχε την αποκλειστική είδηση πως η HTC ετοιμάζει ένα HTC One με οκταπύρηνο επεξεργαστή; Οι τελευταίες διαρροές ήρθαν να επαληθεύσουν την διαρροή με το HTC M8!

Όπως αποκάλυψε το @evleaks, η HTC ετοιμάζει το HTC M8 και θα είναι το πρώτο smartphone με το γραφικό περιβάλλον Sense 6.0. Το M8 φαίνεται πως θα είναι επίσης και η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή καθώς η εταιρία το δοκιμάζει τόσο καιρό και δεν θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερο μπαμ χωρίς αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η HTC Δοκιμάζει Οκταπύρηνο HTC One Με 3GB RAM

Το @evleaks δεν διέρρευσε αν έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το τωρινό HTC One και έτσι δεν μπορούμε να πούμε ότι το πρωτότυπο μοντέλο που είδαμε είναι το HTC M8. Το μοντέλο που ήρθε σε επαφή το Tech Community χρησιμοποιεί οκταπύρηνο επεξεργαστή (μάλλον της MediaTek!) με 3GB RAM και όπως μαθαίνουμε αναβαθμίστηκε στο Android 4.4, ενώ ήταν από τα λίγα που πήραν πρώτο το 4.3 με Sense 5.5! Επίσης είναι πιο ελαφρύ, έχει επικάλυψη με Gorilla Glass 3, το χαρακτηριστικό Clear Audio και Swype προ-εγκατεστημένο.

Μόλις έχουμε νέες πληροφορίες για το HTC M8 θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

  1. Ίσως το “8” στο “Μ8” να αναφέρεται στους πυρήνες. Who knows…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.