Αποκαλύφθηκαν Τα Χαρακτηριστικά Του HTC M8 Στο AnTuTu

Αποκαλύφθηκαν Τα Χαρακτηριστικά Του HTC M8 Στο AnTuTu

HTC M8 Specs AnTuTu

Μπορεί το νέο HTC One να έχει μήνες μπροστά του για να ανακοινωθεί, όμως φαίνεται πως το HTC M8 που θα το διαδεχθεί είναι ήδη έτοιμο και δοκιμάζεται στο AnTuTu, ένα πρόγραμμα που σου δείχνει την απόδοση του κινητού σου, όπου και αποκαλύφθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το HTC M8 φαίνεται πως χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 800, σε αντίθεση με το τωρινό μοντέλο που έχει τον 600. Επιπλέον, αυτή η αλλαγή θα φέρει και αναβαθμισμένη κάρτα γραφικών. Το M7 (η κωδική ονομασία του One) που κυκλοφορεί τώρα έχει την Adreno 320 GPU, όμως το νέο φημολογείται πως έχει την 330. Η οθόνη μπορεί να μην αποκαλύφθηκε στο AnTuTu αλλά από παλιότερες διαρροές ξέρουμε πως αυξήθηκε στις 5 ίντσες διατηρώντας την full HD ανάλυση – αυτό αμέσως σημαίνει λιγότερα pixels-ανά-ίντσα (PPI) από το μοντέλο του 2013. Άλλα χαρακτηριστικά όπως η κάμερα (4MP UltraPixel) και η RAM (2GB) παραμένουν τα ίδια. Να σημειώσουμε επίσης πως το μοντέλο που δοκιμάστηκε έτρεχε το Android 4.4 από τώρα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ταϊβανέζικη εταιρία θέλει να προλάβει τον ανταγωνισμό με μεγαλύτερη οθόνη και ταχύτερο επεξεργαστή όμως ο 800 ήδη χρησιμοποιείται από φετινές ναυαρχίδες και του χρόνου θα βλέπουμε οκταπύρηνα smartphone ή/και με 64-bit επεξεργαστές. Ένα από αυτά θα είναι και το Galaxy S5 της Samsung το οποίο είναι ο φόβος της HTC. Για αυτό, δυστυχώς, το νέο HTC One M8 ή όπως θα ονομάζεται δεν θα είναι από τα πιο εντυπωσιακά κινητά του 2014. Ίσως η HTC να τοποθετήσει τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 805 στο τέλος μιας και τώρα ανακοινώθηκε ώστε να προσελκύσει τους fans των καλύτερων των καλύτερων χαρακτηριστικών…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.