Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HTC Mini: Ένα Bluetooth Κινητό Που Αντικαθιστά Το Πανάκριβο Smartphone Σου

HTC Mini

Ίσως να βρίσκεις το τίτλο λίγο περίεργο, αλλά και το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι λίγο περίεργο. Η HTC αποκάλυψε το HTC Mini, ένα κινητό που συνδέεται με το smartphone σου και μπορείς να χειριστείς το δεύτερο με το πρώτο. Γιατί να το κάνεις αυτό; Ίσως για πιο γρήγορη αποστολή μηνυμάτων ή να χρησιμοποιείς το Mini σε μέρη που δεν θες να βγάλεις το πανάκριβο smartphone σου από τη τσέπη. Συνδέεται με το Butterfly μέσω Bluetooth ή NFC και μπορείς να κάνεις κλήσεις, να στείλεις SMS, να εκτελέσεις διάφορες βασικές λειτουργίες (πχ μουσική) ακόμα και να τραβήξεις φωτογραφίες… μέσω της κάμερας του Butterfly. Το θέμα είναι ότι δεν έχει SIM κάρτες και έτσι αν δεν έχεις μαζί σου το smartphone είναι άχρηστο. Το Mini θα δίνεται μαζί με το Butterfly στη Κίνα σαν δωράκι.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: