Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC Nexus 9, Η Πρώτη Εικόνα Δείχνει Το Πίσω Μέρος

HTC Nexus 9 leak

Την πρώτη εικόνα του Nexus 9 από την HTC ανέβασε ο Κινέζος πίσω από το @upleaks, ο οποίος δημοσιεύει αρκετές πληροφορίες που έχουν να κάνουν με συσκευές της HTC. Πρόσφατα αποκάλυψε το HTC Desire Eye, το απόλυτο selfie κινητό, και τις συσκευές υγείας της ίδιας εταιρίας.

Η πρώτη εικόνα λοιπόν είναι το πίσω μέρος του HTC Nexus 9 και αποκαλύπτει το υλικό κατασκευής που είναι το πλαστικό, και όχι το αλουμίνιο όπως θα περίμεναν κάποιοι λόγω των HTC One. Το πλαστικό μάλιστα είναι ίδιο με αυτό του LG Nexus 5, το λογότυπο Nexus είναι παρόμοιο με του Nexus 5, αλλά η κάμερα είναι τοποθετημένη σε διαφορετικό σημείο.

Η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι είτε κάποιας πρωτότυπης συσκευής είτε ψεύτικη, και αυτό λόγω των υλικών κατασκευής. Οι μέχρι τώρα φήμες έλεγαν για σώμα από αλουμίνιο, ενώ το @upleaks αναφέρει από πλαστικό. Όπως και να έχει, μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε και θα περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση.

Πηγή: @upleaks

Μοιράσου το με τους φίλους σου: