Το Nexus 9 Θα Κυκλοφορήσει Στις 3 Νοεμβρίου Με Κόστος €316

HTC Nexus 9, Η Πρώτη Εικόνα Δείχνει Το Πίσω Μέρος

HTC Nexus 9 leak

Με την ανακοίνωση των HTC Desire Eye και HTC RE μπορούμε πλέον να επικεντρωθούμε στη μεγάλη ανακοίνωση της ταϊβανέζικης εταιρίας, το Nexus 9. Πρόσφατα είδαμε τη πρώτη φωτογραφία που αποκαλύπτει τη ‘πλάτη’ του tablet και τώρα ακούμε ότι θα ανακοινωθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Το Nexus 9 λέγεται ότι θα βγει στα ράφια των καταστημάτων και στα e-shops για αγορά στις 3 Νοεμβρίου με κόστος $399. Αυτό σημαίνει ότι αν το φέρετε από Αμερική θα σας κοστίσει €316. Η Google φαίνεται ότι αλλάζει τακτική, και αντί για φθηνά tablets των €199 το γυρίζει σε ακριβότερα τα οποία είναι δυνατά και έχουν υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Όταν η Google έβγαλε το πρώτο Nexus 7 ξεχώρισε επειδή σε εκείνη την κατηγορία δεν υπήρχαν τόσο καλά Android tablets, και τώρα προσπαθεί να ξεχωρίσει στην αγορά των premium tablets.

Αν αναρωτιέστε τι θα προσφέρει ένα tablet των €300-400, από όσα έχουμε ακούσει ξέρουμε ότι διαθέτει 8,9-ιντσών οθόνη με ανάλυση 2560 x 1440 pixels, 64-bit NVidia Tegra K1 επεξεργαστή με 4GB μνήμη RAM, NFC, 1.6-megapixels εμπρόσθια κάμερα και 8-megapixels κύρια κάμερα. Τέλος, η Google φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει τη συσκευή της HTC και εκτός του Google Play Store έτσι ώστε να γίνει μεγαλύτερο λανσάρισμα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.