Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το HTC Nexus 9 Θα Λανσαριστεί Τον Οκτώβριο

HTC Nexus 9 leak

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι η HTC θα είναι αυτή που θα παρουσιάσει το επόμενο tablet της Google, το Nexus 9, με την Nvidia να το επιβεβαιώνει μέσω εγγράφων της. Τώρα φαίνεται ότι έχουμε και τον μήνα που θα παρουσιαστεί η συσκευή.

Την αποκάλυψη έκανε ο Paul O’Brien, δημιουργός του MoDaCo, ο οποίος διέρρευσε ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας λανσαρίσματος του Nexus 9. Συγκεκριμένα στις 16 του μηνός. Το HTC Nexus 9 θα έρθει με τον δυνατό επεξεργαστή Nvidia Tegra K1, οθόνη 8,9-ιντσών με ανάλυση 2048 x 1140 pixels, 4GB RAM και χωρητικότητα 16GB ή 32GB. Θα τρέχει φυσικά την έκδοση 4.4 KitKat του Android χωρίς αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον και θα είναι από τα πρώτα που θα αναβαθμιστούν στο Android L μόλις κυκλοφορήσει.

Άλλα χαρακτηριστικά του Nexus 9 περιλαμβάνουν 3-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 5-megapixel κύρια κάμερα, NFC, Bluetooth 4.0 και WiFi. Μόλις έχουμε νέες πληροφορίες ή εικόνες από αυτό το tablet θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: