Το HTC One 2 Έρχεται Με Κουμπιά Στην Οθόνη Και Σε 4 Χρώματα

Το HTC One 2 Έρχεται Με Κουμπιά Στην Οθόνη Και Σε 4 Χρώματα

Νέες φήμες για το επερχόμενο HTC One 2 διέρρευσαν στην δημοσιότητα αυτή τη φορά από την ίδια την HTC, μέσω του αρχείου «UA Prof». Φαίνεται λοιπόν ότι το One 2 θα διαθέτει οθόνη Full HD 1920 x 1080, και όχι Quad HD 2560 x 1440 όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, με το μέγεθός της να μην ξεπερνάει τις 5 ίντσες. Επίσης, ο γνωστός λογαριασμός στο Twitter @evleaks μας πληροφορεί ότι τα περιθώρια της οθόνης θα είναι εξαιρετικά λεπτά, ενώ θα υπάρχουν κουμπιά επάνω στην οθόνη, και όχι φυσικά κουμπιά αφής όπως στο τωρινό One κάτω από την οθόνη. Συγκεκριμένα αναφέρει πως «το Μ8 θα είναι η πρώτη συσκευή της HTC με κουμπιά στην οθόνη».

Άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο βρίσκεται στην οπίσθια κάμερα με διπλό αισθητήρα. Η HTC διατηρεί τη τεχνολογία UltraPixel στον φακό της, ενώ ένα ζεύγος αισθητήρων θα παρέχει μια γενικότερη βελτίωση στην ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, ίσως δούμε και έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής.

Το HTC One 2 θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό και με το αρχικό One και φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει αρχικά στα τέσσερα χρώματα ασημί, μαύρο, κόκκινο και μπλε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.