Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Πρώτη Φωτογραφία Του HTC One 2 Επαληθεύει Τα Πιθανά Χαρακτηριστικά

Η πρώτη υποτιθέμενη φωτογραφία του διάδοχου του HTC One, HTC One 2 (M8), ανέβηκε στο διαδίκτυο από το ρώσικο site HTCFamily.ru. Η φωτογραφία επαληθεύει τέσσερα πράγματα: το σώμα είναι ίδιο με του τωρινού One, υπάρχουν δύο αισθητήρες για τη κάμερα, είναι διπλό το LED flash και το «Beats» έχει φύγει.

Ο διπλός αισθητήρας κάμερας θα επιτρέπει λιγότερο κουνημένες λήψεις και γενικότερη αναβαθμισμένη εμπειρία. Η κάμερα από κάποιους πιστεύεται ότι έχει και αυτή αναβαθμιστεί για να μην μείνει στα 4-megapixel, ενώ και με το διπλό LED flash θα έχουμε καλύτερες λήψεις στο σκοτάδι. Σε άλλα χαρακτηριστικά έχουμε full HD οθόνη 5 ιντσών, τετραπύρηνο Snapdragon 800 επεξεργαστή (Qualcomm Snapdragon MSM8974) με 2GB RAM, εμπρόσθια κάμερα 2,1 megapixel και Android 4.4.2 KitKat με HTC Sense 6.0 UI.

Ο φημολογούμενος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ίσως βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, κάτω από την οθόνη. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: