Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το All New HTC One Είναι Το Κορυφαίο Κινητό Παιχνιδιών Βάση Benchmarks

Η Rightware, η εταιρία πίσω από Android benchmarking εργαλεία, έλαβε και αυτή ένα ακυκλοφόρητο… All New HTC One και έκανε τις δοκιμές με τα εργαλεία της. Σύμφωνα με τους αλγορίθμους της, το φετινό One είναι το κορυφαίο κινητό παιχνιδιών μέχρι στιγμής!

Το κινητό πέρασε από τη γενική δοκιμή του Basemark OS II και τη δοκιμή γραφικών Basemark X και κατάφερε να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό. Το Basemark X προσπαθεί να προσομοιώσει πραγματικό περιβάλλον στις συσκευές βασισμένο στο Unity. Σε αυτό έλαβε 26328 πόντους ξεπερνώντας το Lumia 1520 και το Galaxy S5. Στο Basemark OS II έφτασε στη πρώτη θέση και εκεί ξεπερνώντας το Padfone Infinity II στη 2η θέση, το Nexus 5 και το iPhone 5s. Στο BrowserMark, για δοκιμή πόσο γρήγορα φορτώνει ιστοσελίδες, δυστυχώς έμεινε στην έβδομη θέση. Στη πρώτη θέση αυτού του test βρίσκεται το τελευταίο iPhone και στη δεύτερη το Galaxy S5.

Το All New HTC One ανακοινώνενται σε λιγότερο από 24 ώρες και ήδη γνωρίζουμε τα πάντα. Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψη του TechCommunity.GR εδώ!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: