Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα HTC One Και One Mini Επίσημα Σε Μπλε Χρώμα

HTC One blue

Η HTC ανακοίνωσε μαζί με τα HTC Desire 301 και 600 τα HTC One και HTC One Mini σε ένα πολύ όμορφο μπλε χρώμα όπως είχε διαρρεύσει.

Η μπλε έκδοση έρχεται για να μεγαλώσει η οικογένεια του HTC One αφού μέχρι τώρα κυκλοφορεί σε ασημί, μαύρο και κόκκινο αποκλειστικά στο δίκτυο της Sprint στις ΗΠΑ, ενώ το One Mini μόνο σε ασημί. Τώρα έρχεται και αυτή η πανέμορφη έκδοση σε μπλε για το One και το One Mini, όμως δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει στα ράφια των καταστημάτων μας.

Η τιμή για τα μπλε HTC One και One Mini θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με το HTC One και One Mini σε ασημί, δηλαδή 729€ για το πρώτο και 400-500€ για το δεύτερο. Αν και δεν υπάρχει κανένα λογότυπο παρόχου επάνω στις συσκευές στις εικόνες Τύπου, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ στο τέλος του χρόνου. Άμα τα δούμε και στην Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε.

HTC One Mini blue

Μοιράσου το με τους φίλους σου: