Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το HTC One by Phunk Studio Αποκαλύφθηκε Για Λίγους Τυχερούς

HTC One by Phunk Studio

Η HTC είναι μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες που φτιάχνουν παραλλαγές συσκευών σε περιορισμένο αριθμό και κλέβουν τα βλέμματα. Η τελευταία Limited Edition συσκευή της HTC είναι το HTC One by Phunk Studio του οποίου το πίσω μέρος είναι σχεδιασμό από το studio Phunk στη Σιγκαπούρη.

Η εταιρία θα κατασκευάσει μόλις 64 HTC One by Phunk Studio κινητά (32 ασημένια και 32 χρυσά) και θα τα δώσει σε διάφορους ανθρώπους. Μια τέτοια συσκευή θα παραλάβει και το blog Engadget έτσι ώστε να το κληρώσει σε έναν τυχερό αναγνώστη του. Όπως είναι λογικό, τα κινητά αυτά δεν θα βγουν στην αγορά. Το Phunk Studio με τη σειρά του θα το έχει στη βιτρίνα για την έκθεση Wonderment.

Η HTC στο παρελθόν έχει παρουσιάσει διάφορα ενδιαφέροντα κινητά σε περιορισμένο αριθμό. Το 2010 έκανε για το myTouch 3G της T-mobile διαθέσιμες προσόψεις που έμοιαζαν με κιθάρα της Fender, το 2012 σχεδίασε (με τον οίκο μόδας Cushnie et Ochs) τη ναυαρχίδα HTC One X με ένα συνδυασμό άσπρου και μαύρου και το έδωσε σε προσωπικότητες που συμμετείχαν «στην εβδομάδα Μόδας» της Νέας Υόρκης και φέτος είδαμε τη παραλλαγή του M8 με τον Captain America το οποίο μοιράστηκε δωρεάν σε Αμερικάνους που είχαν πάρει μέρος σε διαγωνισμό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: