Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Συλλεκτική Έκδοση Του HTC One Για Το Champions League

HTC One Champions League Edition

Η HTC το 2012 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την UEFA για να γίνει ο επίσημος χορηγός του Champions League (και του Europa League) για να την μάθει περισσότερος κόσμος. Εκτός από τις διαφημίσεις στο γήπεδο αποφάσισε να δημιουργήσει και μια συλλεκτική έκδοση του HTC One (M8) για τη μεγαλύτερη διοργάνωση του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Το HTC One Champions League Edition είναι μια ακόμα συλλεκτική έκδοση του One (M8) στην οποία είναι χαραγμένο το τρόπαιο και το όνομα της διοργάνωσης. Άλλες περιορισμένες και συλλεκτικές εκδόσεις του φετινού One περιλαμβάνουν το HTC One by Phunk Studio και το HTC One Captain America Edition. Φυσικά, σε καμία περίπτωση τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών δεν άλλαξαν.

Δυστυχώς για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, το HTC One (M8) Champions League Collector’s Edition δεν θα γίνει διαθέσιμο για πώληση. Η HTC θα το χαρίζει σε τυχερούς που θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς της στα κοινωνικά δίκτυα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν και οι προωθητικές ενέργειες της εταιρίας και ίσως πόσα κομμάτια κατασκεύασαν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: