Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μετά Το Μπλε, Έρχεται Το Χρυσό HTC One

HTC One Gold Champagne leak

Η HTC φαίνεται ότι ζήλεψε το χρυσό iPhone 5s και αν οι διαρροές είναι αληθινές, τότε δεν θα αργήσουμε να δούμε το νέο χρώμα σαν πέμπτη επιλογή για το HTC One, μαζί με το ασημί, μαύρο, κόκκινο και μπλε.

Η ταϊβανέζικη εταιρία τον Ιούλιο λάνσαρε στις ΗΠΑ το HTC One σε κόκκινο χρώμα (Glamour Red) και σε μπλε (Vivid Blue) πριν μία εβδομάδα. Όταν ρωτήθηκε αντιπρόσωπος της HTC στην IFA για το αν θα βγάλουν το HTC One σε άλλα χρώματα, είπε πολύ γενικά «πάντα ψάχνουμε για νέες επιλογές.»

Οι παραπάνω εικόνες διέρρευσαν στο Twitter, και μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να είναι αληθινές καθώς με τον ίδιο τρόπο είχε διαρρεύσει και το μπλε HTC One, το οποίο μετά κυκλοφόρησε στην Αμερική. Φυσικά υπάρχει πάντα μεγάλη πιθανότητα να είναι ψεύτικες, πρωτότυπα μοντέλα για δοκιμή ή μοντέλα για ειδική έκδοση για ξεχωριστά και διάσημα πρόσωπα όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία και στο παρελθόν.

Αν έχουμε περισσότερες διαρροές και πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: