Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC One M7: Δεν Θα Αναβαθμιστεί Στο Android 5.1, Αλλά Αυτό Δεν Είναι Το Τέλος

HTC One M7 hands-on

Η Google πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε το Android 5.1 Lollipop αλλά ο Mo Versi, Αντιπρόεδρος Διαχείρισης Προϊόντων της HTC, ανακοίνωσε στο Twitter ότι το HTC One M7 δεν θα αναβαθμιστεί σε αυτό. Μόνο όσοι έχουν αγοράσει την έκδοση Google Play Edition με stock Android θα δουν την αναβάθμιση μέσα στον Απρίλιο.

Το Android 5.1 είναι μια σημαντική αναβάθμιση με περισσότερες από 14,600 αλλαγές και διορθώσεις bugs. Μερικά από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν υποστήριξη για πολλαπλές SIM, Device Protection και high definition (HD) voice σε συμβατές συσκευές.

Παρόλα αυτά, το M7 έχει αναβαθμιστεί ήδη στην έκδοση 5.0.2, η HTC έχει διορθώσει από μόνη της διάφορα bugs (στην έκδοση με Sense UI) και διάφορα από αυτά που υπάρχουν στην 5.1 δεν ενδιαφέρουν τους χρήστες του smartphone αυτού (όπως η υποστήριξη πολλαπλών SIM). Επίσης η HTC δεν έχει ανακοινώσει το τέλος ζωής του One, οπότε μπορεί απλά να παρέλειψαν την έκδοση αυτή (δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν άλλωστε).

Σίγουρα, η HTC θα έπρεπε να δώσει το update στο M7 αλλά άμα δεν έχει να προσφέρει πολλά τότε δεν υπάρχει θέμα. Μόλις βγήκε η συγκεκριμένη είδηση δημιουργήθηκε ντόρος από τους χρήστες, και έτσι ο Mo Versi αργότερα δημοσίευσε το παραπάνω tweet λέγοντας στο τέλος «μείνετε συντονισμένοι» υποδηλώνοντας ότι μπορεί τελικά να αναβαθμιστεί ή να πάρει κάποια μετέπειτα ενημέρωση. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι…

Το αρχικό tweet:

Μοιράσου το με τους φίλους σου: