Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC One (M8) for Windows, Το One Με Windows Phone Διαρρέει

HTC One (M8) for Windows concept

Από πέρσι ακούμε φήμες πως η HTC θα κυκλοφορήσει το One με Windows Phone λειτουργικό σύστημα, και ενώ αυτές είχαν ξεχαστεί, αξιόπιστες πηγές επαναφέρουν αυτό το θέμα στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με το Engadget, η HTC θα λανσάρει το HTC One (M8) for Windows (γνωστό και ως W8) μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2014, αλλά όχι νωρίτερα από το τέλος του Σεπτεμβρίου. Θα κουβαλάει ό,τι έχουμε δει στην έκδοση με Android, όπως τη διπλή κάμερα Duo Camera για εφέ και στερεοφωνικά ηχεία BoomSound, και θα τρέχει την έκδοση Windows Phone 8.1 Update 1 (GDR1) η οποία όχι μόνο θα δώσει υποστήριξη στο One για voice over LTE, αλλά θα επιτρέψει στην εταιρία να κυκλοφορήσει την αντίστοιχη Dot View θήκη για το μοντέλο αυτό.

Το ίδιο blog αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον σε έναν πάροχο στις ΗΠΑ (Verizon), κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να μην βγει στην Ευρωπαϊκή αγορά. Τουλάχιστον στην αρχή. Τις φήμες ενίσχυσε και ο Tom Warren (ιδρυτής του blog WinRumors) με tweet του.

Ενημέρωση: Λίγο μετά τη δημοσίευση του άρθρου επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή του. Πήρε πιστοποίηση για το WiFi και το AdDuplex επιβεβαίωσε ότι θα έχει 5 ιντσών full HD οθόνη, όπως η έκδοση με Android. Δυστυχώς θα κυκλοφορήσει σαν αποκλειστικό της Verizon στις 21 Αυγούστου, σύμφωνα πάντα με τις φήμες. Επίσημη φωτογραφία ακόμα δεν υπάρχει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: