Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αυτό Είναι Το HTC One M8 Με Windows Phone Και Έρχεται Ευρώπη

HTC One M8 - HTC One for Windows

Το HTC One M8 με Windows Phone είναι αληθινό και μας το απόδειξε ο αμερικάνικος πάροχος Verizon. Η HTC δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τη συσκευή, αλλά μέσα στους servers της εταιρίας βρέθηκε η πρώτη του εικόνα. Ένα προηγούμενο δημοσίευμα του WP Central έλεγε πως το κινητό ονομάζεται «One (M8) for Windows» και θα γίνει διαθέσιμο στο δίκτυο της Verizon στις 21 Αυγούστου.

Το HTC One (M8) for Windows είναι σχεδιαστικά ίδιο σε τεράστιο βαθμό με το HTC One M8 με Android, και σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το λογισμικό, κουβαλάνε τα ίδια πράγματα. Δηλαδή 5 ίντσες οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή, HTC BlinkFeed για ανάγνωση των τελευταίων νέων και λειτουργία τηλεχειριστηρίου. Η HTC θα διοργανώσει μια εκδήλωση στις 19 Αυγούστου όπου θα το ανακοινώσει. Όσοι θέλετε να αποκτήσετε το πρώτο Windows Phone με 90% αλουμίνιο, η είδηση πως θα υποστηρίζει τα Ευρωπαϊκά δίκτυα θα πρέπει να σας κάνει χαρούμενους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: