Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC One M8 Max: Νέες Πληροφορίες Ήρθαν Στην Επιφάνεια

Black HTC One max

Το 2013 η HTC παρουσίασε το πρώτο phablet της, One Max. Το phablet ήταν ουσιαστικά ένα μεγαλύτερο One, και όχι άμεσος ανταγωνιστής του Galaxy Note. Από τότε και μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε αν η HTC ετοιμάζει τον διάδοχο του, αν και κατά διαστήματα είχαμε κάποιες αναφορές. Το θέμα του διαδόχου του One Max επαναφέρει το κινέζικο site My Drivers το οποίο πιστεύει ότι ξέρει τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής.

Σύμφωνα λοιπόν με το site αυτό, το HTC One M8 Max θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 2K, θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 805 της Qualcomm που ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5GHz και 3GB RAM, θα έχει 3,000 mAh μπαταρία και κάμερα η οποία αποδίδει 18-megapixel και επαναφέρει το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης που γνωρίσαμε στο One M7. Το smartphone θα τρέχει την έκδοση “L” του Android, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ανακοινωθεί σύντομα – το Android L δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα και καμία κατασκευάστρια δεν μπορεί να κυκλοφορήσει συσκευή με beta έκδοση του Android.

Με το Galaxy Note 4 από την Samsung και το iPhone 6 Plus της Apple ίσως η HTC θέλει να κυκλοφορήσει μια συσκευή που θα ανταγωνιστεί αυτά τα δύο. Εάν επαληθευτούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά τότε θα τις ανταγωνιστεί εύκολα.

Πηγή: My Drivers

Μοιράσου το με τους φίλους σου: