Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το HTC One M8 Max Υπάρχει, Και Φοράει Τον Snapdragon 805

HTC One M8 Max concept

Στον διάδοχο του One Max φαίνεται ότι δουλεύει η HTC, σύμφωνα με πήγες που ισχυρίζονται πως το νέο phablet της θα είναι απλά εκπληκτικό.

Το HTC One M8 Max (ή Prime) θα είναι και αυτό κατασκευασμένο από αλουμίνιο και σχεδιαστικά θα είναι ίδιο με HTC One M8, αλλά θα έχει μεγαλύτερη οθόνη. Η οθόνη θα είναι μεγαλύτερη των 5,5 ιντσών με ανάλυση Quad HD (δηλαδή 2560 x 1440 pixels, 534 ppi). Η Duo κάμερα επίσης λέγεται ότι θα αναβαθμιστεί από τα 4 megapixel στα 18, ικανοποιώντας έτσι άλλο ένα παράπονο των καταναλωτών.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι θα φοράει το chipset Snapdragon 805. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι από τους δυνατότερους της Qualcomm και σίγουρα εγγυάται δυνατές επιδόσεις. Τον ίδιο επεξεργαστή θα έχει και το Galaxy Note 4 της Samsung, οπότε δεν μας θα κάνει εντύπωση αν τον επιλέξει η HTC. Οι φήμες ισχυρίζονται ότι θα συνοδεύεται από 3 GB RAM και 16 GB χωρητικότητα, επεκτάσιμη με microSD έως 128 GB.

Άλλες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές αλλά μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Σημείωση: Η εικόνα του άρθρου δεν είναι πραγματική.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: