Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HTC Επιβεβαίωσε Το HTC One M8 Και Το One M8 GPE Λίγο Πριν Την Ανακοίνωσή Τους

Είμαστε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του All New HTC One και φαίνεται ότι τελικά δεν θα έχει αυτό το κακό όνομα! Στην εφαρμογή HTC Gallery που δημοσίευσε στο Google Play αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμη για λήψη, η HTC αναφέρεται ξεκάθαρα στη φετινή ναυαρχίδα της ως HTC One M8. Μάλιστα αναφέρει ότι υποστηρίζει το HTC One M8 GPE, δηλαδή την έκδοση Google Play με stock Android!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Με άλλα λόγια, πιθανών ο αντικαταστάτης του HTC One θα ονομάζεται… HTC One. Η εταιρία θα άκουσε τις κακές κριτικές που έγιναν στο διαδίκτυο όταν διέρρευσε η ονομασία και θα την άλλαξε τη τελευταία στιγμή. Ή αυτός που έγραψε την περιγραφή της εφαρμογής δεν είχε πληροφορηθεί σωστά ή για κάποιο λόγο δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα πριν την ανακοίνωση. Δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε αν θα ονομάζεται All New HTC One ή HTC One, αλλά τουλάχιστον αποκαλύφθηκε η GPE έκδοση! Έχουν μείνει λίγες ώρες μέχρι να ανακοινωθεί το κινητό, υπομονή…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: