Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Εικόνες Του Νέου HTC One M8

HTC One M8 Back Cover leak

Το HTC One είναι ένα από τα καλύτερα Android smartphones και όπως γνωρίζουμε χάρη στο Tech Community εδώ και καιρό, η HTC ετοιμάζει διάδοχο με όνομα HTC One M8 και ίσως χρησιμοποιεί οκταπυρήνο επεξεργαστή. Τώρα είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε… ή τουλάχιστον ένα μέρος του.

Οι παραπάνω φωτογραφίες του κινητού προέρχεται από το ταϊβανέζικο site ePrice και δείχνουν το πίσω μέρος του νέου κινητού σε μπλε χρώμα και χωρίς αλλαγές, πέρα από μια στρογγυλή τρύπα πάνω από την UltraPixel κάμερα. Αυτή η τρύπα φημολογείται πως είναι για τον αισθητήρα του δαχτυλικού αποτυπώματος και εμείς εδώ στο Tech Community είμαστε 100% πως πρόκειται για αυτό. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν διέρρευσαν ή άλλα μέρη.

Μόλις προκύψουν περισσότερα νέα για το HTC One M8 ή HTC One 2 ή όπως και αν λέγεται θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: