Η HTC Ακύρωσε Το One M8 Prime, Ετοιμάζει One M8 Plus Και Advance;

Η HTC Ακύρωσε Το One M8 Prime, Ετοιμάζει One M8 Plus Και Advance;

Εδώ και καιρό ακούμε για το HTC One M8 Prime από το @evleaks αλλά ο ίδιος μας πληροφορεί τώρα πως το κινητό ακυρώθηκε από την HTC. Το Prime όπως είδαμε από τις φωτογραφίες του @evleaks δεν έμοιαζε και πολύ με το M8 One αλλά διέθετε τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά που ζητάνε οι χρήστες – 5.5 ίντσες οθόνη με ανάλυση Quad HD, Snapdragon 805 και 18-megapixel Duo Camera. Αν κυκλοφορούσε, θα κυκλοφορούσε μετά τον Σεπτέμβριο με το HTC Sense 6.5 UI.

Αντί λοιπόν για το HTC One M8 Prime πιθανόν να δούμε τα HTC One M8 Plus και HTC One M8 Advance να ανακοινώνονται. Και τα δύο είναι εξίσου δυνατά. Το Plus θα εφοδιάζεται με Quad HD οθόνη, 13 megapixel κάμερα με οπτική σταθεροποίηση, Snapdragon 805 επεξεργαστή και αδιάβροχη μεταλλική κατασκευή σαν το iPhone 6. Το Advance θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά θα είναι πλαστικό και προορισμένο για την αγορά της Ασίας με αρκετά χαμηλότερη τιμή από το Plus.

Η φημολογία για ένα δυνατότερο One από την HTC είναι μεγάλη και σίγουρα θα υπάρχει κάποια συσκευή στα σκαριά. Το θέμα είναι ποια και πότε θα ανακοινωθεί.

Πηγές: α, β

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.