Το HTC One M8 Prime Θα Είναι Αδιάβροχο Με «Εξωτικά Υλικά»

Το HTC One M8 Prime Θα Είναι Αδιάβροχο Με «Εξωτικά Υλικά»

Το HTC One M8 Prime γίνεται όλο και καλύτερο όσο μαθαίνουμε τα χαρακτηριστικά του! Σε διαμάχη του με τον Jeff Gordon (ο Senior Global Online Communications Manager της HTC), ο άνθρωπος πίσω από το @evleaks αποκάλυψε τα κύρια χαρακτηριστικά του One M8 Prime. Για την ιστορία, ο κ. Gordon κατηγόρησε το @evleaks πως ήταν λάθος στις διαρροές του (κάτι που συμβαίνει σπάνια).

Χάρη σε αυτή τη διαμάχη, το @evleaks διέρρευσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC One M8 Prime, καθώς επίσης ότι είναι αδιάβροχο και πως έχει φτιαχτεί με «εξωτικά υλικά, ένα μείγμα αλουμινίου και υγρή σιλικόνη.» Η συσκευή θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση Quad HD (1,440 x 2,560 pixels), τετραπύρηνο Snapdragon 805 επεξεργαστή στα 2.5GHz με 3GB μνήμη RAM και υποστήριξη δικτύων LTE-A Cat. 6 για μέγιστη ταχύτητα λήψης δεδομένων 300Mbps!

Το HTC One M8 Prime σίγουρα θα μπορεί να χτυπήσει το LG G3 το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα με Quad HD οθόνη και Snapdragon 801 επεξεργαστή. Το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα μοιάζει εξωτερικά.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.