Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC One M8: Teardown, Τιμή Ελλάδας, Δοκιμή Σε Νερό, Πτώσεις Και Σφυρί

Μόλις χθες η HTC ανακοίνωσε το HTC One M8 και άμεσα βγήκαν βίντεο που φέρνουν το κινητό στα άκρα του! Πέρα από τις δοκιμές και τις πτώσεις αποκαλύφθηκε η τιμή στην Ελλάδα και το iFixit έκανε το πρώτο teardown.

Πρώτα για το teardown, το iFixit αναφέρει ότι είναι ελάχιστα πιο εύκολο από το HTC One M7 στην αποσυναρμολόγηση του. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο. Ακόμα και οι guru των teardowns κατά λάθος έκοψαν ένα καλώδιο της οθόνης και βρήκαν αρκετή κόλλα που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο αυτή τη διαδικασία. Όπως και να έχει, κανείς δεν θα πρέπει να το ανοίξει αν δεν έχει ήδη χαλάει…

Η τιμή του HTC One M8 (16GB) στην Ελλάδα είναι €749, αρκετά ακριβό αλλά φθηνότερο κατά €10 από το Galaxy S5 της Samsung που κοστίζει €759. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα βγει στην αγορά για να σας ενημερώσουμε.

Τέλος, στις δοκιμές φαίνεται πόσο ανθεκτικό είναι το κινητό αν πέσει από διάφορα ύψη και πόσο ανθεκτικό είναι εναντίον μαχαίρια, κλειδιά και σφυριά. Στη δοκιμή με το νερό, ωστόσο, άντεξε κανονικά παρόλο που δεν είναι αδιάβροχο! Αυτό σημαίνει ότι αν κάποτε βραχεί με λίγο νερό θα αντέξει, αλλά φυσικά κανείς δεν θα πρέπει να το δοκιμάσει στο σπίτι του. Εφόσον δεν διαφημίζεται ως αδιάβροχο, δεν θα πρέπει να κάνουμε κάτι.Μοιράσου το με τους φίλους σου: