Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC One M9 Teardown: Ο Εφιάλτης Συνεχίζεται

Η HTC αρχίζει το λανσάρισμα του φετινού HTC One M9 και τα παιδιά από το iFixit το παρέλαβαν από τους πρώτους για να το ξεβιδώσουν. Όπως έχει γίνει παράδοση στα One της HTC, το κινητό είναι εφιάλτης για κάθε τεχνικό που πρέπει να το επισκευάσει.

Το iFixit ολοκλήρωσε με επιτυχία το άνοιγμα του M9, όμως το βαθμολόγησε με 2 στα 10 (το 10 σημαίνει ότι είναι πανεύκολο το άνοιγμά του), κάτι που σημαίνει ότι είναι λίγο πιο εύκολο σε σχέση με τα προηγούμενα One τα οποία βαθμολογήθηκαν με 1/10.

Η ομάδα έβαλε τόσο χαμηλή βαθμολογία στο smartphone επειδή η μπαταρία είναι ‘βαθιά’ μέσα στο κινητό και κολλημένη, η οθόνη δεν αλλάζει άμα ο χρήστης δεν κάνει βίδες όλο το κινητό και υπάρχουν γενικά πολλές κόλλες. Αυτά καθιστούν την αλλαγή των δύο πιο σημαντικών κομματιών (οθόνη και μπαταρία) αδύνατη, μιας και χρειάζεται εμπειρία για το teardown του.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα βήματα, όπως και αναλυτικές εικόνες, για το πως να το ξεβιδώσετε και πως είναι μέσα το κινητό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: