Έρχονται Τα HTC One M9 Και M9 Prime Το Πρώτο Τρίμηνο Του 2015;

Έρχονται Τα HTC One M9 Και M9 Prime Το Πρώτο Τρίμηνο Του 2015;

Λίγο καιρό πριν, οι φήμες γύρω από την HTC εστίαζαν στην δημιουργία του HTC One M8 Prime, μια πολυτελής και αναβαθμισμένη έκδοση της φετινής ναυαρχίδας της εταιρίας. Μάλιστα οι φήμες επιβεβαιώνονταν και από το @evleaks, που ανέφερε ότι το Prime εκτός από δυνατότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, θα είναι επίσης αδιάβροχο και φτιαγμένο με «εξωτικά υλικά, ένα μείγμα αλουμινίου και υγρής σιλικόνης.»

Φαίνεται όμως ότι η HTC ακυρώνει τα σχέδια για ένα πολυτελές One M8 και επικεντρώνεται στην δημιουργία μιας Prime συσκευής της επόμενης ναυαρχίδας της που λογικά θα φέρει την ονομασία HTC One M9. Σύμφωνα με το @evleaks, η πολυτελής έκδοση του επερχόμενου HTC One M9 θα παρουσιαστεί πρώτα από την απλή έκδοση, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές δεν έχουμε ακόμα, ωστόσο τα πρώτα concept γύρω από το One M9 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Είναι πραγματικά πολύ νωρίς να μιλάμε για το επερχόμενο μοντέλο της σειράς One, για τον λόγο αυτό ας κοιτάμε με επιφύλαξη τις όποιες πληροφορίες γύρω από το θέμα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.