Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HTC One Teardown: Το iFixit Μας Δείχνει Τα Σωθικά Του

HTC One Teardown

Τα παιδιά του iFixit βρήκαν από τους πρώτους ένα One, την νέα ναυαρχίδα της HTC, και όπως μας συνηθίζουν, έκαναν το πρώτο teardown του. Και εμείς είμαστε οι πρώτοι που θα το μοιραστούμε μαζί σας.

Το HTC One είναι ένα πολύ καλό κινητό με άριστα υλικά κατασκευής, και για αυτό υπάρχει ένα μεγάλο μείον – η επισκευή του είναι πολύ, πολύ δύσκολη. Τα παιδιά βαθμολόγησαν την διαδικασία ανοίγματος με 1 στα 10, όπου το 10 είναι το πιο εύκολο. Αυτό μας θυμίζει το Surface Pro που έχει 90 βίδες και πάρα πολύ κόλλα που το κάνει σχεδόν αδύνατο για άνοιγμα από όχι-ειδικούς [περισσότερα εδώ].

Για το One το πιθανότερο είναι να σπάσει το μπροστινό γυαλί, όπως αναφέρει το iFixit. Η μπαταρία είναι βαθιά χωμένη κάτω από τη μητρική πλακέτα και κολλημένη στο πλαίσιο, κάτι που το κάνει και αυτό σχεδόν αδύνατο για αλλαγή. Ακόμα και η αλλαγή της οθόνης είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Όλα αυτά όμως αυξάνουν την ανθεκτικότητα στο φουλ, οπότε μπορείς να χάνεις στην επισκευή, αλλά κερδίζεις στην ανθεκτικότητα και δεν θα φοβάσαι αν σου πέσει κάτω. Το αναλυτικό teardown μπορείς να το δεις εδώ και το πιθανότερο είναι να σε αποθαρρύνει από το να το ανοίξεις μόνος σου μόλις το πάρεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: