Τα HTC One Θα Αναβαθμιστούν Στο Android 5 Μέχρι Τον Φεβρουάριο

Τα HTC One Θα Αναβαθμιστούν Στο Android 5 Μέχρι Τον Φεβρουάριο

HTC One Android Lollipop

H Google τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου έδωσε τον τελικό κώδικα του Android 5 Lollipop στον κόσμο και αυτό σημαίνει ότι εταιρίες και προγραμματιστές μπορούν να τον πάρουν και να αναπτύξουν τις δικές τους εκδόσεις. Το σημαντικό βεβαίως είναι ότι το παίρνουν οι εταιρίες και αναβαθμίζουν τις συσκευές τους.

Η HTC είναι από τις λίγες εταιρείες που έχουν υποσχεθεί γρήγορη ενημέρωση στο Android 5 Lollipop για τα One της. Η ταϊβανέζικη εταιρεία τώρα υποσχέθηκε ότι μέσα στις επόμενες 90 ημέρες, και συγκεκριμένα μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, τα HTC One M7 και One M8 θα έχουν αναβαθμιστεί στη τελευταία έκδοση του Android.

Σημείωση: Η HTC αναφέρεται αποκλειστικά στα μοντέλα M7 και M8, όχι στις παραλλαγές τους (πχ HTC One Mini).

«Έχουμε τον κώδικα του Android Lollipop. Θα αναβαθμίσουμε τα HTC One (M8) & (M7) μέσα σε 90 ημέρες από σήμερα.»

Σε ότι αφορά άλλες εταιρίες, η LG έχει επίσης υποσχεθεί ότι μέχρι τέλος του έτους το LG G3 και άλλα κινητά της θα έχουν αναβαθμιστεί και αυτά στη νέα έκδοση. Η Samsung έχει δηλώσει ότι το Note 4 θα αναβαθμιστεί, αλλά το πότε δεν το διευκρίνισε. Η Asus έχει υποσχεθεί το ίδιο για τα ZenPhone. Αξίζει να αναφερθεί ότι το έργο της αναβάθμισης για τις HTC και Motorola θα είναι ευκολότερο, αφού οι δικές τους εκδόσεις πλησιάζουν το stock Android. Αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι ισχύει και για το TouchWiz της Samsung το οποίο οι Κορεάτες ‘φορτώνουν’ με δεκάδες εφαρμογές τους.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.