Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Πρώτα Κακά Αποτελέσματα Τριμήνου Για Την HTC

HTC dark

Τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά για την HTC με τα οικονομικά αποτελέσματα του καλοκαιρινού τριμήνου που μας πέρασε να το μαρτυρούν, όπως δημοσίευσε και το Bloomberg.

Η ταϊβανέζικη εταιρεία κατέγραψε για πρώτη φορά στην ιστορία της οικονομικές ζημιές και τους τρεις μήνες του καλοκαιριού. Σε πωλήσεις NT$4,7 δισ. είχε ζημιές NT$2,97 δισ. ενώ οι εκτιμήσεις ήταν καλύτερες για τις ζημιές να κυμαίνονται στα NT$2,2 δις σε πωλήσεις NT$50 δις.

Τα αίτια σύμφωνα με το Bloomberg είναι η καθυστέρηση που είχε η HTC για την παραγωγή του One ενώ παρουσιάστηκε πιο νωρίς από το Galaxy S4, και η έλλειψη ποσοστού στην αγορά των φθηνών συσκευών εξαιτίας εταιρειών όπως η Xiaomi.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: