Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Νέο HTC One Σε Χρυσό

Gold HTC One

Το χρυσό HTC One 18 καρατίων δεν ήταν αρκετό για την HTC. Μετά από παλιές διαρροές η εταιρία έκανε σήμερα επίσημο πως το καλύτερο Android smartphone θα διατίθεται σε μια νέα έκδοση με χρυσό… χωρίς όμως να είναι 18 καρατίων.

Για την ιστορία, η ταϊβανέζικη εταιρία τον Ιούλιο λάνσαρε στις ΗΠΑ το HTC One σε κόκκινο χρώμα (Glamour Red), αργότερα σε μπλε (Vivid Blue), ενώ ως γνωστόν, εξ’ αρχής διατίθεται στο κλασσικό ασημί και μαύρο. Το 5ο χρώμα απλά θα είναι βαμμένο σε χρυσό, όπως και στο iPhone 5s για να μην ανέβει η τιμή του.

Η HTC λέει πως το χρυσό HTC One θα πωλείται σε όλη την Ευρώπη σε επιλεγμένους συνεργάτες. Δεν γνωρίζουμε αν σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και ελληνικοί.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: