Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αν Και Η HTC Είναι Ακόμα Κάτω Στα Έσοδα, Έχει Βελτίωση

HTC One back

Όλοι γνωρίζουμε πως δυστυχώς η HTC έχει οικονομικά προβλήματα. Η εταιρία ήταν κάποτε η κυρίαρχη στην αγορά του Android και του Windows Phone και τώρα παλεύουν με τα οικονομικά και την πρόσφατη αποχώρηση κάποιων υπαλλήλων. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, ακόμη και αν η πρόοδος είναι εξαιρετικά αργή.

Η HTC δημοσίευσε τα οικονομικά στοιχεία της, και οι αριθμοί δείχνουν ότι η εταιρεία είχε 522.000.000 δολάρια σε έσοδα, αριθμοί που στην πραγματικότητα είναι 3,2% υψηλότεροι από αυτούς του Οκτωβρίου. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε μια βελτίωση, έστω και αν είναι πολύ μικρή.

Ωστόσο, από χρόνο σε χρόνο, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Σε σύγκριση με το Νοέμβριο του περασμένου έτους, τα έσοδα της HTC είναι κάτω κατά 27,1%! Αυτό είναι μια μεγάλη πτώση για μια εταιρεία που μεγάλωσε τόσο γρήγορα, αν και είναι προφανές ότι η HTC προσπαθεί πολύ σκληρά για να ανέβει πάλι πίσω στην κορυφή.

Εσείς είστε φαν της HTC; Πιστεύετε πως κάποια μέρα θα μπορεί να ανταγωνιστεί ξανά την Samsung και να κυριαρχεί στην αγορά του Android; Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με το HTC One και το θεωρώ το καλύτερο smartphone του 2013. Και σίγουρα το ομορφότερο με την πιο πλούσια εμπειρία χρήστη. Τι πιστεύετε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: