Αν Και Η HTC Είναι Ακόμα Κάτω Στα Έσοδα, Έχει Βελτίωση

Το HTC One Mini Επιβεβαιώθηκε Από Μετρήσεις

HTC One back

Όλοι γνωρίζουμε πως δυστυχώς η HTC έχει οικονομικά προβλήματα. Η εταιρία ήταν κάποτε η κυρίαρχη στην αγορά του Android και του Windows Phone και τώρα παλεύουν με τα οικονομικά και την πρόσφατη αποχώρηση κάποιων υπαλλήλων. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, ακόμη και αν η πρόοδος είναι εξαιρετικά αργή.

Η HTC δημοσίευσε τα οικονομικά στοιχεία της, και οι αριθμοί δείχνουν ότι η εταιρεία είχε 522.000.000 δολάρια σε έσοδα, αριθμοί που στην πραγματικότητα είναι 3,2% υψηλότεροι από αυτούς του Οκτωβρίου. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε μια βελτίωση, έστω και αν είναι πολύ μικρή.

Ωστόσο, από χρόνο σε χρόνο, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Σε σύγκριση με το Νοέμβριο του περασμένου έτους, τα έσοδα της HTC είναι κάτω κατά 27,1%! Αυτό είναι μια μεγάλη πτώση για μια εταιρεία που μεγάλωσε τόσο γρήγορα, αν και είναι προφανές ότι η HTC προσπαθεί πολύ σκληρά για να ανέβει πάλι πίσω στην κορυφή.

Εσείς είστε φαν της HTC; Πιστεύετε πως κάποια μέρα θα μπορεί να ανταγωνιστεί ξανά την Samsung και να κυριαρχεί στην αγορά του Android; Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με το HTC One και το θεωρώ το καλύτερο smartphone του 2013. Και σίγουρα το ομορφότερο με την πιο πλούσια εμπειρία χρήστη. Τι πιστεύετε;

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

  1. Και εγω το ιδιο πιστευω! Δυστυχως δεν εχω λεφτα για το One αλλα καποια στιγμη θα παρω ενα μεταχειρισμενο. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.