Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HTC Salsa και HTC ChaCha: Τα πρώτα Facebook κινητά


Τα Salsa και ChaCha είναι τα πρώτα Facebook κινητά, κατασκευασμένα από την HTC. Το ξεχωριστό σε αυτά τα κινητά είναι η ύπαρξη ενός κουμπιού με το σήμα του γνωστού δικτύου κοινωνικής δικτύωσης στο κάτω μέρος της συσκευής. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να κάνει ενημέρωση την κατάστασή του, ανά πάσα ώρα, όπου και αν βρίσκεται. Επιπλέον, αν για παράδειγμα, ακούτε ένα τραγούδι και πατήσετε το συγκεκριμένο κουμπί τότε αυτομάτως ενημερώνει την κατάσταση σας στο Facebook με αυτό το τραγούδι.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, και τα δύο τρέχουν το Android 2.4 (ναι, 2.4 Gingerbread), έχουν επεξεργαστή 600 MHz, μνήμη RAM 512 MB, 5 Megapixel φωτογραφική μηχανή με αυτόματη εστίαση και LED flash, εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης VGA 640×480 pixels, ενσωματωμένη μνήμη 512 MB, κάρτα μνήμης micro SD (έως 32GB), Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0 και micro USB.

Οι διαφορές τους εντοπίζονται στην οθόνη και στην μπαταρία. Το HTC ChaCha (τσάτσα) διαθέτει οθόνη αφής 2.6 ιντσών με ανάλυση 480×320 pixels και 256 εκ. χρώματα, ενώ το HTC Salsa 3.4 ίντσες χωρητικού τύπου με ίδια την ανάλυση και χρώματα. Η μπαταρίες τους είναι 1250 mAh για το ChaCha και 1520 mAh για το Salsa.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AAyrZiFC2V4?rel=0&hd=1&w=620&h=379]

Πηγή: The droid guy

Μοιράσου το με τους φίλους σου: