Η HTC Ετοιμάζει Έξυπνο Ρολόι Και Νέα Tablet

Η HTC Ετοιμάζει Έξυπνο Ρολόι Και Νέα Tablet

HTC One max hands-on

Η HTC βρίσκεται στο στάδιο αλλαγής ώστε να βγει από τα οικονομικά προβλήματά της, και μετά από την αλλαγή CEO δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς να προσαρμοστεί στις νέες μόδες. Η τελευταία μόδα στο χώρο της Πληροφορικής δεν είναι άλλη από τεχνογία που μπορείς να φορέσεις, wearable όπως την αποκαλούν στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει smartwatches, έξυπνα γυαλιά (πχ Google Glass), μπλουζάκια με οθόνη και άλλα.

Η Wang (CEO της HTC) και ο Chou (πρώην CEO της HTC) αποκάλυψαν στην Financial Times τα σχέδια της εταιρίας τους για το 2014. Μέσα σε αυτά βρίσκεται ένα νέο tablet και ένα smartwatch. Το tablet θα έρθει για να αντικαταστήσει το Flyer της εταιρίας που δεν πέτυχε στις πωλήσεις, ενώ έτρεχε Android με γραφικό περιβάλλον και εφαρμογές της HTC. Μάλιστα υπήρχε και γραφίδα με πολλές χρήσεις. Δεν γνωρίζουμε πως θα είναι το νέο, όμως κρίνοντας από το HTC One, πιθανότατα να είναι αλουμινένιο με κορυφαία χαρακτηριστικά.

Για το smartwatch τώρα, οι φήμες λένε πως το ρολόι θα τρέχει με Android λειτουργικό όπως το Galaxy Gear της Samsung, και θα βρίσκεται και μια κάμερα 1,9-megapixel, όπως πάλι στο Gear. Πιστεύουμε πως του χρόνου θα αρχίσουν οι διαρροές του.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.