Το HTC M8 Ίσως Έχει Το Χειρότερο Όνομα Σε Κινητό

Το HTC M8 Ίσως Έχει Το Χειρότερο Όνομα Σε Κινητό

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC, HTC M8, είναι πως τελικά θα ονομάζεται. HTC One 2 ήταν το φημολογούμενο όνομα, αλλά φαίνεται πως είναι ακόμα χειρότερο! Το @evleaks χθες διέρρευσε την παραπάνω φωτογραφία που δείχνει το HTC M8 μέσα σε μια προστατευτική θήκη (ίσως η HTC κυκλοφορήσει αυτή τη θήκη ξεχωριστά), και μετά διέρρευσε και την πιθανή ονομασία του.

Αν το @evleaks είναι σωστό, που πάντα είναι, η HTC θα ονομάσει την ναυαρχίδα της The All New One. «Το Ολοκαίνουργιο» στα ελληνικά. Αυτή η κίνηση μας θυμίζει την Apple όταν ονόμασε την 3η γενιά των iPad της «The New iPad» (Το Νέο iPad). Αλλά η Apple κατάλαβε πως αυτή η ονομασία είναι κακή και δεν ονόμασε ποτέ ξανά κάποιο προϊόν της “Το νέο.”

Παρόλα αυτά, το… HTC The All New One θα είναι ο διάδοχος ενός από τα καλύτερα Android smartphone στο κόσμο. Το HTC One. Θα διαθέτει full HD οθόνη 5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή και άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά. Μυστήριο αποτελεί επίσης το πως θα λειτουργεί τελικά ο διπλός αισθητήρας για τη κάμερα στο πίσω μέρος, αλλά πιστεύουμε πως θα τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες. Η ανακοίνωση του “ολοκαίνουργιου” θα γίνει στις 25 Μαρτίου και αργότερα θα κυκλοφορήσει σε ασημί, γκρι και χρυσό. Ανυπομονείτε;

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.