Η HTC Ετοιμάζει Tablet, Windows Phone Και Wearable Συσκευή

Google Nexus 9: Επίσημα Το Νέο Tablet Της HTC

HTC Nexus 9

Από την HTC περιμένουμε εδώ και καιρό ένα νέο tablet, ένα Windows Phone και μια wearable συσκευή, και φέτος φαίνεται ότι τελικά θα τα αποκαλύψει. Αν οι πληροφορίες που δημοσίευσε το @upleaks ισχύουν…

Σύμφωνα με τον Κινέζο ‘leaker’, η HTC θα αποκαλύψει μέσα στο 2015 το δικό της tablet. Το tablet της θα είναι βασισμένο στο Nexus 9 που κατασκευάζει η ίδια για λογαριασμό της Google, οπότε περιμένουμε μια συσκευή με οθόνη 9-ιντσών σε αναλογία 4:3 και σχεδόν ίδιες διαστάσεις με το Nexus 9. Ωστόσο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα είναι διαφορετικά, αλλά δεν διευκρινίστηκαν. Άγνωστο παραμένει επίσης το πότε θα ανακοινωθεί και η έκθεση MWC 2015 αποκλείεται επειδή το @upleaks αναφέρει πως δεν θα το δούμε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

Ακόμη, διέρρευσε το μοντέλο HimaW. Όπως θα γνωρίζετε το ‘Hima’ είναι το νέο One, οπότε το HimaW είναι η έκδοσή του με Windows 10 for phones. Αποκαλύφθηκε ότι θα έχουν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, δηλαδή 5-ιντσών full HD οθόνη, Snapdragon 810 chipset με οκταπύρηνο 64-bit επεξεργαστή, 3GB μνήμη RAM, 20-megapixels κύρια κάμερα και 4-megapixels UltraPixel εμπρόσθια κάμερα. Δυστυχώς δεν θα ανακοινωθεί στην MWC 2015 μαζί με το One με Android και θα είναι αποκλειστικό για τις ΗΠΑ, όπως το One M8 for Windows.

Κάτι που θα ανακοινωθεί πιθανότατα στην έκθεση MWC 2015 στη Βαρκελώνη είναι το HTC Petra. Αυτό είναι η πρώτη wearable συσκευή της εταιρίας. Λέγεται ότι είναι σε μορφή βραχιολιού για αθλητές, θα τρέχει ένα λειτουργικό που ανέπτυξε η HTC (βασισμένο σε διανομή Liunx, όχι Android Wear) και θα υποστηρίζει Android 4.4+ και iOS 7+ συσκευές. Θα διαθέτει Bluetooth για σύνδεση με το κινητό, GPS, εύκαμπτη PMOLED στις 1,8 ίντσες με ανάλυση 160×32 pixels και μπαταρία με αυτονομία έως 3 μέρες. Το σώμα του θα έχει βάρος μόλις 23 γραμμάρια και θα αντέχει στο νερό/σκόνη χάρη στη πιστοποίηση IP57. Τέλος, θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Μαρτίου στις ΗΠΑ με τιμή λογικά στα $100.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.