Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Η HTC Θα Κατασκευάσει Τα Κινητά Της Amazon

Amazon Kindle

Υπάρχουν φήμες για smartphone από την Amazon εδώ και πολύ καιρό, όμως σήμερα για πρώτη φορά φήμες θέλουν την HTC να συνεργάζεσαι με την εταιρία για να φτιάξει τα κινητά της.

Σύμφωνα με τη Financial Times, ένα τηλέφωνο είναι ήδη σε «προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης», με συνολικά τρεις συσκευές να έχουν προγραμματιστεί για τη κυκλοφορία τους μέσα στο 2014. Καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα σχετικά με τις προδιαγραφές των smartphones αυτών, αλλά οι προηγούμενες φήμες ισχυρίζονται ότι ένα από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να είναι εξοπλισμένο με μια ολογραφική οθόνη.

Με την ολογραφική οθόνη, οι εικόνες στο smartphone φαίνονται να αιωρούνται πάνω από την οθόνη σαν ένα ολόγραμμα και εμφανίζονται τρισδιάστατα σε όλες τις γωνίες. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία παρακολούθησης του αμφιβληστροειδή.

Η Amazon πουλάει ήδη τα Amazon Kindle tablets με Android, οπότε ένα ή περισσότερα Android smartphones δεν μας κάνουν εντύπωση. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί το εγχείρημα να σταματήσει και η HTC να μην κατασκευάσει τα κινητά. Τι πιστεύετε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: