[ΦΗΜΗ] Η HTC Θα Κατασκευάσει Τα Κινητά Της Amazon

[ΦΗΜΗ] Η Amazon Έχει Σχέδια Να Προσφέρει Δωρεάν Κινητά

Amazon Kindle

Υπάρχουν φήμες για smartphone από την Amazon εδώ και πολύ καιρό, όμως σήμερα για πρώτη φορά φήμες θέλουν την HTC να συνεργάζεσαι με την εταιρία για να φτιάξει τα κινητά της.

Σύμφωνα με τη Financial Times, ένα τηλέφωνο είναι ήδη σε «προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης», με συνολικά τρεις συσκευές να έχουν προγραμματιστεί για τη κυκλοφορία τους μέσα στο 2014. Καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα σχετικά με τις προδιαγραφές των smartphones αυτών, αλλά οι προηγούμενες φήμες ισχυρίζονται ότι ένα από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να είναι εξοπλισμένο με μια ολογραφική οθόνη.

Με την ολογραφική οθόνη, οι εικόνες στο smartphone φαίνονται να αιωρούνται πάνω από την οθόνη σαν ένα ολόγραμμα και εμφανίζονται τρισδιάστατα σε όλες τις γωνίες. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία παρακολούθησης του αμφιβληστροειδή.

Η Amazon πουλάει ήδη τα Amazon Kindle tablets με Android, οπότε ένα ή περισσότερα Android smartphones δεν μας κάνουν εντύπωση. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί το εγχείρημα να σταματήσει και η HTC να μην κατασκευάσει τα κινητά. Τι πιστεύετε;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.