Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HTC Θα Λανσάρει Τα Δικά Της Tablets Μέσα Στο 2015

Google Nexus 9 by HTC

Η HTC πριν αποφασίσει να κατασκευάσει το Nexus 9 είχε βγάλει στην αγορά μόνο το HTC Flyer, ένα 7-ιντσο tablet του 2011 με γραφίδα, το οποίο αν και ήταν καλό δεν κατάφερε ποτέ να ανταγωνιστεί αυτά των Apple και Samsung. Απογοητευμένη η εταιρεία, είχε δηλώσει ότι θα αποσυρθεί από την συγκεκριμένη αγορά αλλά θα συνέχιζε να τη παρακολουθεί στενά.

Το Nexus 9 όμως άλλαξε τα δεδομένα για τη ταϊβανέζικη εταιρία και όπως δήλωσε ο CFO της, Chang Chia-lin, η εταιρεία θα λανσάρει τη δικιά της σειρά με tablets μέσα στο 2015. Τα tablets όμως δεν θα είναι φθηνά. Ο Chang Chia-lin δήλωσε ότι η εταιρεία εξετάζει διάφορες αγορές για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας.

Η HTC φαίνεται ότι θέλει να απομακρυνθεί από τα δεκάδες χαμηλά κόστους tablets και να κυκλοφορήσει μια premium συσκευή που θα έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, όπως η σειρά One, με δυνατά χαρακτηριστικά. Θα καταφέρει αυτή τη φορά να ανταγωνιστεί τα iPad, τα αμέτρητα Galaxy, τα Xperia, ακόμα και το ίδιο της το Nexus 9;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: