Είναι Επίσημο, Το HTC One 2 Θα Ανακοινωθεί Στις 25 Μαρτίου

Είναι Επίσημο, Το HTC One 2 Θα Ανακοινωθεί Στις 25 Μαρτίου

Αναγνώστες του TechCommunity.GR και κυρίως tech fans, σημειώστε τα ψηφιακά ημερολόγια σας. Η HTC αποκάλυψε μέσω προσκλήσεων που έστειλε στον Τύπο πως θα ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της στις 25 Μαρτίου. Αυτή η ναυαρχίδα δεν είναι άλλη από το Android smartphone με κωδική ονομασία HTC M8, ή αλλιώς, ο διάδοχος του HTC One. Σε αντίθεση με την Samsung η οποία θα ανακοινώσει το Galaxy S5 στην έκθεση MWC 2014, η HTC θα ανακοινώσει το HTC One 2 σε ξεχωριστή εκδήλωση σχεδόν ένα μήνα μετά στην Νέα Υόρκη.

Το HTC One 2 / HTC M8 θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από το One, στις 5 ίντσες, όμως θα διατηρεί την ίδια full HD ανάλυση. Ο επεξεργαστής είναι πάλι τετραπύρηνος, αλλά αναβαθμισμένο μοντέλο, και η κάμερα έχει δει τεράστια βελτίωση, μιας και για πρώτη φορά θα δούμε επάνω σε ένα κινητό δύο φακούς. Δίπλα στον κύριο φακό θα υπάρχει ένα διπλό LED flash. Επίσης τα φυσικά κουμπιά μετατράπηκαν σε ψηφιακά κουμπιά στην οθόνη όπως έχουν τα Nexus και άλλα κινητά.

Μαζί με το HTC One 2 και κυκλοφορήσει και το HTC One 2 mini, για το οποίο μάθαμε εδώ. Το μόνο που δεν θέλουμε από την HTC είναι να το ονομάσει «HTC One 2» (HTC Ένα Δύο)…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.