ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Η HTC Ετοιμάζει Τρία Tablets Και Smartwatch

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Η HTC Ετοιμάζει Τρία Tablets Και Smartwatch

HTC Smartwatch leak design video

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η HTC διέψευσε τις φήμες σχετικά με την εμφάνιση του smartwatch στο βίντεο.

Η HTC φαίνεται να δουλεύει επάνω σε τρία tablets και ένα smartwatch με Android Wear, αν μπορούμε να πιστέψουμε τα όσα διέρρευσε το @evleaks.

Ένα από αυτά τα tablets είναι το Nexus 9 (γνωστό και ως Volantis/Flounder). Όπως έχουμε δει από υποτιθέμενες διαρροές, διαθέτει οθόνη 8.9 ιντσών με ανάλυση 2048×1440 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Nvidia Tegra K1 στα 64-bit, 2GB μνήμη RAM, 8 megapixel κάμερα με οπτική σταθεροποίηση, 3 megapixel εμπρόσθια κάμερα και προαιρετικό 4G LTE. Μέταλλο και στερεοφωνικά ηχεία ολοκληρώνουν το tablet. Τα υπόλοιπα tablets έχουν τις κωδικές ονομασίες T7 και T12 αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως για αυτά – ίσως το πρώτο είναι 7-ιντσο και το δεύτερο 12-ιντσο.

HTC Smartwatch concept

Το smartwatch της HTC θα τρέχει Android Wear. Η εικόνα σύμφωνα με το @evleaks είναι ένα concept βασισμένο επάνω στο αληθινό ρολόι. Αυτό που ξεχωρίζει αμέσως είναι το watchface που έχει σχεδιάσει η ίδια η εταιρία για να ταιριάζει με το HTC Sense 6.

Το ρολόι σχεδιάζεται από τους καταπληκτικούς ανθρώπους της εταιρίας σχεδιασμού One & Co. που απέκτησε η ταϊβανέζικη εταιρία το 2008. Πληροφοριακά, ο συνιδρυτής της One & Co. και πρώην υπεύθυνος σχεδιασμού στην HTC, Scott Croyle, αποχώρησε από την HTC για να δουλέψει σε περισσότερα έργα. Ένα πρόσφατο βίντεο που δείχνει τους ανθρώπους αυτούς να δουλεύουν στη σχεδίαση κινητών, δείχνει και μια πρώτη ματιά στο smartwatch στα 0:35.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.