Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το HTC Zoe Κυκλοφορεί Για Android, Αργότερα Για iOS

HTC Zoe beta

Η HTC ανακοίνωσε πως η εφαρμογή HTC Zoe έφτασε στη τελική της μορφή και για αυτό θα τη κυκλοφορήσει στο Play Store για όλα τα Android με έκδοση 4.3 ή νεότερη. Παράλληλα, η ομάδα του Zoe δουλεύει ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να το κυκλοφορήσει και για το iOS – αυτή θα είναι η πρώτη εφαρμογή γνωστής κατασκευάστριας Android συσκευών για iPhone.

Για όσους δεν θυμούνται τι κάνει το Zoe ή το ακούνε για πρώτη φορά, είναι σαν το Instagram, μόνο που οι χρήστες δεν μοιράζονται φωτογραφίες ή βίντεο 15 δευτερολέπτων που τραβάνε εκείνη τη στιγμή, αλλά βίντεο με εικόνες ή βίντεο που έχουν ήδη τραβήξει από το κινητό τους ή την RE κάμερα. Αυτά τα βίντεο ονομάζονται Zoes και περιλαμβάνουν επίσης ήχο που ορίζει ο χρήστης.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Zoe app δωρεάν από το Play. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μετά την αποκάλυψη του απόλυτου selfie κινητού Desire Eye και της περίεργης κάμερας HTC RE. Η HTC ξεκίνησε να δίνει μεγάλη έμφαση στις φωτογραφίες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις τελευταίες ανακοινώσεις της.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: