Το HTC Zoe Κυκλοφορεί Για Android, Αργότερα Για iOS

Η HTC Κάνει Το HTC Zoe Διαθέσιμο Σε Android Συσκευές

HTC Zoe beta

Η HTC ανακοίνωσε πως η εφαρμογή HTC Zoe έφτασε στη τελική της μορφή και για αυτό θα τη κυκλοφορήσει στο Play Store για όλα τα Android με έκδοση 4.3 ή νεότερη. Παράλληλα, η ομάδα του Zoe δουλεύει ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να το κυκλοφορήσει και για το iOS – αυτή θα είναι η πρώτη εφαρμογή γνωστής κατασκευάστριας Android συσκευών για iPhone.

Για όσους δεν θυμούνται τι κάνει το Zoe ή το ακούνε για πρώτη φορά, είναι σαν το Instagram, μόνο που οι χρήστες δεν μοιράζονται φωτογραφίες ή βίντεο 15 δευτερολέπτων που τραβάνε εκείνη τη στιγμή, αλλά βίντεο με εικόνες ή βίντεο που έχουν ήδη τραβήξει από το κινητό τους ή την RE κάμερα. Αυτά τα βίντεο ονομάζονται Zoes και περιλαμβάνουν επίσης ήχο που ορίζει ο χρήστης.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Zoe app δωρεάν από το Play. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μετά την αποκάλυψη του απόλυτου selfie κινητού Desire Eye και της περίεργης κάμερας HTC RE. Η HTC ξεκίνησε να δίνει μεγάλη έμφαση στις φωτογραφίες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις τελευταίες ανακοινώσεις της.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.