Huawei Ascend G750: Το Πρώτο Οκταπύρηνο Κινητό Στην Ελλάδα Ήρθε

Huawei Ascend G750: Το Πρώτο Οκταπύρηνο Κινητό Στην Ελλάδα Ήρθε

Η Wind και τα καταστήματα Public έφεραν σε αποκλειστικότητα το πρώτο οκταπύρηνο κινητό στην Ελλάδα, Huawei Ascend G750. Η τιμή του είναι €299.

Το G750 από την Huawei εξοπλίζεται με τον γνωστό επεξεργαστή MediaTek MTK6592 (χρονισμένος στα 1.7GHz με 2GB RAM) και χρησιμοποιεί το Android 4.2 Jelly Bean για να λειτουργήσει. Στο κινητό συναντάμε μια HD οθόνη 5.5 ιντσών, 13 megapixel κύρια κάμερα και 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα, 3000mAh μπαταρία, υποδοχή για 2 SIM και 8GB επεκτάσιμη χωρητικότητα μέχρι 32GB.

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, Υπεύθυνος Mobile Broadband, Υπηρεσιών VAS & Συσκευών της WIND Ελλάς, δήλωσε:

«Το πρωτοποριακό προφίλ αλλά και η τεχνολογική υπεροχή της Huawei ταιριάζει απόλυτα με αυτό της WIND, για αυτό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διατηρούμε μια εξαιρετική συνεργασία και παρουσιάζουμε σήμερα το πρώτο 8-πύρηνο smartphone στην ελληνική αγορά, το οποίο και θα διατίθεται αποκλειστικά και μόνο από τα καταστήματα WIND και Public.»

[showhide type=”pressrelease”]

To πρώτο 8πύρηνο smartphone στην Ελλάδα, το Huawei Ascend G750 είναι γεγονός και διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND και Public καθώς και το wind.gr στη μοναδική τιμή των 299€ ή ακόμα πιο οικονομικά στο απόλυτο συμβόλαιο W.

«Το πρωτοποριακό προφίλ αλλά και η τεχνολογική υπεροχή της Huawei ταιριάζει απόλυτα με αυτό της WIND, γιa αυτό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διατηρούμε μια εξαιρετική συνεργασία και παρουσιάζουμε σήμερα το πρώτο 8-πύρηνο smartphone στην ελληνική αγορά, το οποίο και θα διατίθεται αποκλειστικά και μόνο από τα καταστήματα WIND και Public» δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Υπεύθυνος Mobile Broadband, Υπηρεσιών VAS & Συσκευών της WIND Ελλάς.

Η ταυτόχρονη λειτουργία και των οκτώ πυρήνων που ενσωματώνει ο φημισμένος επεξεργαστής MediaTek MTK6592, διασφαλίζει στο HUAWEI Ascend G750 τη μέγιστη δυνατή απόδοση κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες, καλωσορίζοντας τον χρήστη σε έναν θαυμαστό κόσμο εξωπραγματικών αποδόσεων. Η HD 5.5” οθόνη του, προσφέρει απίστευτη ευκρίνεια, ενώ η 3000mAh μπαταρία του, παρέχει κορυφαία διάρκεια και αντοχή. Παράλληλα, το Ascend G750 προσφέρει ενισχυμένη ευελιξία, αφού εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία δύο καρτών SIM ταυτόχρονα (Dual SIM), αλλά και εκπληκτικές λήψεις χάρη στους φακούς ακριβείας 13 Megapixel στην όπισθεν κάμερα και 5 Megapixel στη μπροστινή. Στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται και το λειτουργικό του, καθώς «τρέχει» την έκδοση Android 4.2 Jelly Bean.

Εκ μέρους της Huawei, ο Αιμίλιος Βουδούρης, Executive Director Sales & Business Development, ευχαρίστησε την WIND Ελλάς για τη συνεργασία και πρόσθεσε «Είμαστε οι τρίτοι σε πωλήσεις smartphones παγκοσμίως και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών διεθνώς. Είναι μια αγορά που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και στόχος είναι να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία μας με επιπλέον συσκευές και αμεσότερες σχέσεις με τους πελάτες μας»

Στο πλαίσιο της 3ης –για το 2014 – αποκλειστικότητας σε συσκευή smartphone από τα καταστήματα WIND, o Άρης Παρασκευόπουλος ανέπτυξε τη στρατηγική προσέγγιση της WIND για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας για όλους, δίνοντας έμφαση σε στοχευμένες συνεργασίες διάθεσης αποκλειστικών συσκευών smartphones. «Ειδικότερα

τα τελευταία χρόνια επιλέγουμε τεχνολογικά εξελιγμένα μοντέλα με γνώμονα να είναι πρωτίστως «value for money», ώστε να καλύπτουμε τις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών όχι μόνο σε ομιλία αλλά και σε mobile internet, χωρίς αυτό να τους επιβαρύνει οικονομικά. Αυτή τη στρατηγική επιλογή επιβεβαιώνει και η κυριαρχία των smartphones ίσης ή μικρότερης αξίας των 200€ τα τελευταία δύο χρόνια, που καλύπτουν το 70,3% των συνολικών πωλήσεων σε smartphones στην ελληνική αγορά. Αξίζει να επισημάνουμε εδώ ότι τη διετία Απρ. 2012-Απρ. 2014 στη WIND σημειώθηκε 69% αύξηση της χρήσης Mobile internet ανά πελάτη.»

Βασικά Χαρακτηριστικά Huawei Ascend G750
• Επεξεργαστής 8-πύρηνος CPU στα 1,7 GHz, MediaTek MTK6592
• Λειτουργικό Android 4.2 Jelly Bean
• Δίκτυο 3G/ HSDPA 21Mbps
• Συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth, micro USB
• Οθόνη 5.5 ιντσών, LCD IPS, 1280×720 pixels
• Κάμερα 13 Megapixel ΒSI όπισθεν κάμερα, με δυνατότητα Βurst Mode, LED flash, Full HD video / 5 Megapixel μπροστινή κάμερα
Μπαταρία 3000mAh Li-Polymer
• Μνήμη 2GB RAM/8GB ROM + MicroSD μέχρι 32GB

[/showhide]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.