Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Huawei Ετοιμάζει Τον Κλώνο Του HTC One

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Huawei πρέπει να είδε πολλές περικοπές. Δεν εξηγείται πως κατάφεραν να σχεδιάσουν το πιο άσχημο smartwatch και τώρα το κλώνο του HTC One! Αν χάσατε την είδηση που δημοσιεύτηκε χθες εδώ, η Huawei έχει σε πρωτότυπη μορφή το πιο άσχημο ρολόι σε μορφή βραχιολιού.

Το ρολόι-βραχιόλι βρίσκεται δίπλα στο κλώνο του HTC One. Η παραπάνω φωτογραφία διέρρευσε από το Evleaks με τίτλο «WOW-WEI» και ουσιαστικά δείχνει ένα άγνωστο προς το παρόν μοντέλο. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πάνω και κάτω από την οθόνη βρίσκονται δύο ηχεία όπως στο One. Η συσκευή τρέχει το Android και φαίνεται να είναι ένα μεγάλο phablet ή μικρό tablet.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν γνωρίζουμε τι διαθέτει το κινητό. Αν τελικά το κυκλοφορήσει η Huawei μάλλον θα είναι ένα προσιτό phablet/tablet οπότε μην περιμένετε να δούμε εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Η MWC 2014 ξεκινάει αύριο, υπομονή…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: