Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Huawei Ξεπέρασε Την Microsoft Στις Πωλήσεις Ανεβαίνοντας Στην Τρίτη Θέση Της Σχετικής Λίστας

Η Huawei τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμικό άνοιγμα στις παγκόσμιες αγορές και είναι ίσως η μοναδική κινέζικη κατασκευάστρια που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ευρύ κοινού. Η εταιρία τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται για ακόμα μια επιτυχία, αφού σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκέντρωσε για το δεύτερο τρίμηνο του 2015 η Strategy Analytics, κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τον αμερικάνικο κολοσσό Microsoft.

Έτσι, η Huawei είναι προς το παρών η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια κινητής τηλεφωνίας, αφού κατάφερε να διπλασιάσει τις πωλήσεις σε σχέση με το περσινό δεύτερο τρίμηνο, πουλώντας 30,6 εκατομμύρια smartphones παγκοσμίως. Οι αριθμοί αυτοί μεταφράζονται στο 7% της παγκόσμιας αγοράς, με την Apple να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ποσοστό 10% και την Samsung να κυριαρχεί στην πρώτη θέση με ποσοστό 20,5%.

Όσον αφορά την Microsoft, οι πωλήσεις της είχαν αισθητή πτώση καθώς κατάφερε να πουλήσει μόλις 27.8 εκατομμύρια συσκευές, σε σύγκριση με πέρυσι που είχε πουλήσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια συσκευές. Το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει να προβληματίζει την αμερικάνικη εταιρία, αφού δεν έχει καταφέρει να δώσει την ώθηση στα Windows Phone που τόσο επιθυμούσε ιδιαίτερα μετά την εξαγορά του τμήματος κινητών τηλεφώνων της Nokia, μια αγορά που είχε ως στόχο αποκλειστικά αυτό τον σκοπό.

Ωστόσο, ο ερχομός του νέου λογισμικού Windows 10 Mobile ίσως είναι ικανός να ανατρέψει τα δεδομένα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: